Spiegel je Wijs Academie

Spiegeltje spiegeltje aan de wand?

Wat is er precies aan de hand?

Met mijn kind of met mijn klant? 

Wat is het oorzakelijk verband?

In 4 tot 8 weken wijzer door spiegelen?

Ik leer je wat je spiegelbeeld je vertellen wil.

Jaren geleden vroeg ik mij dit af. Ik liep vast, want een van mijn geadopteerde dochters bleek autisme te hebben en een verstandelijke beperking. Ik ben zelf op onderzoek uit gegaan omdat ik haar wilde helpen en ontdekte het spiegelen.

 

Wow, wat gaaf!

 

Hierdoor leerde ik dat als ik ergens door geraakt word, dat dit dan iets over mijzelf zegt. Wat spiegelt zij in mij? Wat is het autistische deel in mijzelf, waren vragen die ik mezelf toen stelde. Nadat ik hierachter kwam en dit heb aangepakt kon ik de situatie veel beter aan. Ik had nooit gedacht dat het zo snel zou werken. Ik was zo enthousiast. Daarna heb ik me hier verder in verdiept en er mijn werk van gemaakt. Wat ik nu doe komt uit mijn hart en ziel. Het is mooi en fijn werk om mensen liefdevol hun eigen licht in de spiegel te laten zien. Het voelt als thuiskomen.

Herken je jezelf in onderstaande vragen?

>> Loop jij vast binnen jouw werk of in je leven?

>> Ben je op zoek naar verdieping voor jezelf en jouw werk?

>> Kijk je tegen mensen op of zijn er ergernissen binnen je relaties?

Dat komt goed uit, want ik heb een nieuwe, frisse kijk die jou kan helpen.

Wat is de oplossing?

℘  Vernieuwend

℘  Snel effect

℘  Uniek

Je kijkt eerst naar jezelf en daarna stroomt de energie in jouw werk en in je relaties ook beter. Met als resultaat liefdevollere relaties met mensen, meer begrip voor elkaar, minder oordelen. Je gaat jezelf beter leren kennen en meer van jezelf houden. Het geeft een diepe bewustwording.

Waarom?

Ik ben Spiegelcoach en ga uit van het principe dat de wereld om je heen de afspiegeling is van de wereld in jezelf. De ander is een afspiegeling van jou. Ik wil het spiegelen graag aan anderen leren. Zodat de hele wereld weet wat spiegelen is. Iedereen die het meemaakt is enthousiast. Dat mag iedereen weten, hoe het echt werkt. Ik wil mijn kennis delen, zodat JIJ net zo blij wordt van het spiegelen als ik en hetzelfde positieve effect krijgt op je leven. Mijn missie is om het spiegelen breder bekend te maken. Mijn visie? Ik geloof erin dat wij één zijn. Wij zijn allemaal met elkaar verbonden en zijn elkaars reflectie. Hoe mooi is dat?!

Het resultaat

  • Je werkt daarna echt vanuit je hart, door jezelf te zijn en met meer rust;
  • Alles valt op zijn plek;
  • Er gaat een nieuwe wereld voor je open; een wereld met minder irritatie, ruzie of strijd, maar meer liefde, vrede en licht;
  • Het maakt jouw leven en jouw werk veel makkelijker en luchtiger;
  • Je voelt je opgelucht en bevrijd. Sterk en in je kracht;
  • De relaties met de mensen om je heen gaan positief veranderen;
  • Je leert zelf verantwoordelijkheid te nemen in plaats van in de slachtofferrol te kruipen.

Denk jij: JA, dit wil ik ook!

Wat anderen zeggen over mijn online Spiegelacademie…

Na een webinar van Marian was ik gelijk gegrepen door het concept spiegelen. Zoals zij zo mooi zegt MAG je met de dingen die je bij een ander ziet met jezelf aan de slag. Je mag dus iets leren voor jezelf van wat een ander jou spiegelt.

Met de 4 basisspiegels kan je ontzettend veel en ben je weken zoet. Nadat je 1x een bepaalde spiegel hebt gedaan kan je tijdens de wekelijkse live Q&A je vragen stellen en je ervaring delen. Marian komt altijd wel met een inzicht of een mooie toevoeging. Zo kan je de volgende keer dat je een oefening doet weer een stukje dieper gaan. Ik heb daardoor een hoop over mijzelf geleerd tijdens dit programma.

Ik vind het inzicht dat alles wat ik zie/beleef een weerspiegeling is van mijn eigen doen, denken en gevoel al prachtig en een resultaat op zich. Concrete resultaten benoemen vind ik wel lastig, Het is vooral dat ik meer inzicht heb gekregen in mijzelf. Ik zie dingen die gebeuren en gebeurd zijn nu in een ander daglicht en denk regelmatig “Wat was mijn eigen aandeel daarin?” i.p.v. dat ik ervan uit ga dat dingen mijn “gewoon zijn overkomen”.

De live Q&A zijn heel erg waardevol. Doordat je vragen kunt stellen haal je echt 10x meer uit dit programma.

Er zijn nog zoveel spiegels die ik (nog een keer) zou willen doen, maar er gaat best veel tijd inzitten. Per oefening ben ik vaak ruim een uur bezig. Ik moet het dus echt inplannen en de tijd ervoor nemen.

Karlijn

Het online programma bestaat uit 4 modules, die in eigen tempo en volgorde te volgen zijn. Zo leer je de basis van het spiegelen. In de leeromgeving werk je via korte en duidelijke video’s, werkboekteksten die informatie en spiegeloefeningen bevatten en podcasts, aan je persoonlijke ontwikkeling!

Iedere week is het mogelijk vragen te stellen, waarop je in de wekelijkse Facebook-live Q&A antwoord krijgt van Marian persoonlijk. Doordat anderen weer met andere vragen komen, is het altijd boeiend en leerzaam om deze te volgen!

In de besloten Facebook-community van de online-volgers voel je je vrij je vragen te stellen. Marian zorgt van tevoren goed voorbereid te zijn om uitgebreid op alle vragen in te gaan. Haar oordeelloze houding maakt dat je met alle vragen naar voren durft komen; niets is onbespreekbaar of raar. Dat oordeelloze ga je als vanzelf overnemen, omdat wie jou spiegelt veroordeel je niet meer, maar ben je dankbaar voor het spiegelen van jouw stukken, die nog geheeld mogen worden!

NB: Ik werd zo enthousiast van dit online programma dat ik nu met veel plezier de spiegelopleiding bij Marian volg!!!

Cora

Wat leer je bij de online Spiegelacademie?

In de Online Spiegel je Wijs Academie vind je diverse onlineprogramma’s waarin je het spiegelen gewoon thuis vanachter je computer kunt leren. 

Van een korte minicursus, tot een basisprogramma en we zijn hard bezig met een vervolgcursus met livedagen erbij. Dat volgt later dit jaar. 

Je gaat zelf door een diep transformatieproces. Je krijgt inzicht in de relaties om je heen. Je leert de spiegels te doorzien, te lezen en hoe je jezelf kunt helpen situaties op een eenvoudige manier te transformeren.

De onderwerpen die we behandelen zijn:

 

BASISCURSUS

× Wat is spiegelen?

× De positieve en de negatieve spiegel

× Je partner als spiegel: Innerlijke man/vrouw

× Je ouders als spiegel: Innerlijke vader/moeder

× Je kinderen als spiegel: Innerlijke kind

VERVOLGCURSUS

x Broeder-en Zusterschap

x Diepere Spiegels

x Dieren

x Verleden en Toekomst

Kies wat bij je past…